برگزاری کارگاه پروپوزال نویسی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر در واحد رودهن

این کارگاه با حضور دانشجویان شاهد و ایثارگر واحد رودهن برگزار شد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن ، رئیس اداره ستاد شاهد و امورایثارگران در خصوص برگزاری این کارگاه گفت «.....

ثبت نام کارگاه پروپوزال نویسی

حداقل ثبت نامی در کارگاه مقاله نویسی 15 نفر می باشد.این کارگاه برای دانشجویان شاهد و ایثارگر بوده و هزینه آن رایگان می باشد.این کارگاه مختص دانشجویان دوره ارشد و دکتری می باشد

برگزاری کارگاه مقاله نویسی و پروپوزال نویسی

ستاد شاهد وامورایثارگران در نظر دارد کارگاه مقاله نویسی و پروپوزال نویسی ویژه دانشچویان شاهد وایثارگر را درآبانماه سال جاری برگزار نماید. علاقمندان جهت شرکت در این کارگاه با شماره تلفن ستاد تماس نمایند .

جلسه ستاد شاهد با اداره کل بنیاد شهید

رودهن:روابط عمومی دانشگاه، جلسه ستاد شاهد و امور ایثارگران با حضور دکتر شجاع رئیس واحد، امیرمرادی معاون فرهنگی اجتماعی بنیاد شهید شهرستانهای استان تهران، سبحانی رئیس آموزش اداره کل، اشرفی رئیس بنیاد شهید شهرستان دماوند، سرکار خانم صدیقی مسئول آموزش بنیاد شهید دماوند و حسین محمدی مسئول ستاد شاهد و امور ایثارگران واحد رودهن تشکیل شد.