نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی

۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۷ کد : ۶۴۴۰ رویدادها
.

سامانه مدیریت نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی (منادا)

پذیرفته شده گرامی

با سلام،

لطفا با توجه به مطالب ذیل، پس از مطالعه دقیق آیین نامه نقل و انتقال دانشجویی نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه منادا اقدام نمایید.

1-  ثبت درخواست واجدین شرایط نقل و انتقالات دانشجویی از بدو پذیرش در نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 می توانند از روز پنجشنبه مورخ 11 شهریورماه، نسبت به ثبت درخواستهای خود اقدام فرمایند .

2- با اطلاع کامل از مفاد آیین نامه میهمانی و انتقال دانشجویان، متناسب با شرایط خود، ماده درخواستی را انتخاب نمایید. (تغییر نوع درخواست در زمان مقرر ثبت نام نقل و انتقالات دانشجویی در سامانه منادا، حداکثرتا 24 ساعت پس از ثبت درخواست، بدون پرداخت هزینه بررسی مدارک امکان پذیر خواهد بود و پس از آن صرفا در زمان مقرر با پرداخت هزینه بررسی مدارک امکان ثبت مجدد درخواست وجود خواهد داشت.)

3-بعد از مرحله هزینه درخواست، مقتضی است برای تکمیل فرایند و دریافت کدرهگیری نسبت به تایید نهایی و دریافت شماره پرونده درخواست خود اقدام نمایید.

4- ثبت درخواست با شماره داوطلبی ( شناسه انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی) و کدملی امکان پذیر است.

5-  از سپردن ثبت درخواست به افراد دیگر خودداری نمایید.

6- آخرین وضعیت درخواست های مواد ثبت شده بر اساس مفاد آیین نامه نقل و انتقال دانشجویی به صورت آنلاین در سامانه قابل مشاهده خواهد بود.

7- واجدین شرایط ماده های 2-1، 3-1، 6،7 و 11  آیین نامه نقل و انتقالات دانشجویی، از بدو پذیرش امکان ثبت درخواست خواهند داشت.

8- واجدین شرایط سایر ضوابط آیین نامه پس از گذراندن یک نیمسال تحصیلی امکان ثبت درخواست خواهند داشت.

تذکر مهم 1:پس از اتمام زمان ثبت درخواست نقل و انتقال، امکان ویرایش تبصره و ماده انتخابی وجود ندارد. لذا قبل از انتخاب ماده مورد نظر شرایط موجود در آیین نامه را به دقت مطالعه نمایید.

تذکر مهم2:صحت کلیه مدارک و مستندات بر عهده دانشجو می باشد و در صورت عدم صحت مدارک ارایه شده در هر مرحله از فرایند رسیدگی کان لم یکن تلقی خواهد شد.

تذکر مهم 3: در صورت عدم امکان ورود با اطلاعات هویتی و مشاهده خطای " اطلاعات شما در بانک موجود نمی باشد"  از طریق   ارسال پیام   به مدیر سیستم موضوع را گزارش فرمایید.

تذکر مهم 4:پذیرفته شدگان واجد شرایط انتقال از بدو پذیرش ماده های 2-1، 6،7 و 11 نیازی به ثبت نام در واحد مبدا نخواهند داشت.

لازم به ذکر است کلیه دانشجویان متقاضی، می بایست دارای شرایط عمومی مندرج در شیوه نامه باشند.

نظر شما :